Mondriaan Business Club

Met een optimistische en ondernemende instelling werkt het Gemeentemuseum Den Haag aan indrukwekkende tentoonstellingen en bijzondere projecten om een breed publiek welkom te heten. Daarbij krijgt het Gemeentemuseum steun van de Mondriaan Business Club waarin steeds meer bedrijven zich verenigen.

Samenwerking met partners versterkt het museum én is voor bedrijven aantrekkelijk. U associeert zich met een culturele instelling van internationale allure, toont uw sociale betrokkenheid, breidt uw netwerk uit en profiteert van onze faciliteiten. U kunt bijvoorbeeld een presentatie, diner of receptie in de Tuinzaal of Erezaal houden. Medewerkers of relaties biedt u inspiratie met bijzondere tentoonstellingen, rondleidingen en bijeenkomsten. Bovenal draagt u er aan bij dat honderdduizenden bezoekers in Den Haag kunnen genieten van kunst van wereldklasse. Kijk bij “Word lid” voor alle voordelen!

Meer weten?

Graag informeren we u verder over de Mondriaan Business Club. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fondsenwerving & Relatiebeheer: