Uw evenement in het Gemeentemuseum Den Haag

Bent u voor uw evenement op zoek naar een onderscheidende locatie? Dan biedt het Gemeentemuseum Den Haag precies wat u wenst. Uw evenement krijgt een extra dimensie in het schitterende Art Deco gebouw van architect H.P. Berlage. Ook het gebruik van het naastgelegen Fotomuseum/GEM behoort tot de mogelijkheden. Onder meer Shell, KPN, Nationale Nederlanden, Rabobank, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn en verschillende ministeries gingen u voor.

Recent werd door de overkapping van de binnentuin een prachtige Tuinzaal gecreëerd, waar u tot 700 gasten kunt ontvangen in een goede akoestiek en prettig klimaat. Met de Tuinzaal, Hal, Aula, Erezaal en een aantal kleinere (vergader)ruimtes biedt het Gemeentemuseum een onderscheidende locatie voor een diner, receptie, seminar, vergadering, concert of presentatie, voor kleine of grote gezelschappen.

Gemeentemuseum Den Haag

Binnen openingstijden verzorgt onze partner Museum Catering de culinaire invulling van uw programma. Daarbuiten bent u, in overleg, vrij in uw keuze van cateraar. Op het gebied van techniek bevelen we u graag onze preferred partners aan, voor zover wij u zelf niet kunnen bedienen. We zetten uw evenement graag kracht bij door de link te leggen tussen uw missie en de topstukken van het Gemeentemuseum, bijvoorbeeld tijdens een rondleiding, lezing of welkomstwoord door een van onze experts.

Het Gemeentemuseum is centraal gelegen tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid. Direct tegenover het de entree bevindt zich een tram- en bushalte.

Event Managers

Voor al uw vragen over evenementen kunt u contact opnemen met onze Event Managers:

Downloads

Capaciteitsoverzicht 2017

Downloaden

Capaciteitsoverzicht 2017