Uw evenement in het Gemeentemuseum Den Haag

Bent u voor uw evenement op zoek naar een onderscheidende locatie? Dan biedt het Gemeentemuseum Den Haag precies wat u wenst. Uw evenement krijgt een extra dimensie in het schitterende Art Deco gebouw van architect H.P. Berlage. Ook het gebruik van het naastgelegen Fotomuseum/GEM behoort tot de mogelijkheden. Onder meer Shell, KPN, Nationale Nederlanden, Rabobank, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn en verschillende ministeries gingen u voor.

Gemeentemuseum Den Haag

Ruimtes en capaciteit

In 2014 heeft Barack Obama tijdens de Nuclear Security Summit onze prachtige Tuinzaal geopend, wat voorheen een binnentuin was. U kunt hier tot 700 gasten ontvangen in een goede akoestiek en een prettig klimaat. Met de Tuinzaal, Hal, Aula, Erezaal en een aantal kleinere (vergader)ruimtes biedt het Gemeentemuseum een onderscheidende locatie voor een diner, receptie, seminar, vergadering, concert of presentatie, voor kleine of grote gezelschappen.

 

Tuinzaal 

Catering en techniek

Binnen openingstijden (dinsdag t/m zondag 10:00 – 17:00 uur) verzorgt onze partner Catering Meesters de culinaire invulling van uw programma. Daarbuiten bent u, in overleg, vrij in uw keuze van cateraar. Op het gebied van techniek bevelen we u graag onze preferred partners aan, voor zover wij u zelf niet kunnen bedienen. We zetten uw evenement graag kracht bij door de link te leggen tussen uw missie en de topstukken van het Gemeentemuseum, bijvoorbeeld tijdens een rondleiding, lezing of welkomstwoord door een van onze experts.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Het Gemeentemuseum is centraal gelegen tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen. Voor de deur en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand bevindt zich een parkeergarage met voldoende parkeermogelijkheden. Wij kunnen de uitrijkaarten voor u verzorgen. Direct tegenover onze entree bevindt zich een tram- en bushalte.

Event Managers

Voor al uw vragen over evenementen kunt u contact opnemen met onze Event Managers:

Downloads

Capacity overview in English

Downloaden

Capacity overview in English

Factsheet 2018 - Engelstalig

Downloaden

Factsheet 2018 - Engelstalig

Capacity overview in Dutch

Downloaden

Capacity overview in Dutch

Factsheet 2018 - Nederlandstalig

Downloaden

Factsheet 2018 - Nederlandstalig