Uw evenement in het Gemeentemuseum Den Haag

Bent u voor uw evenement op zoek naar een onderscheidende locatie? Dan biedt het Gemeentemuseum Den Haag precies wat u wenst. Uw evenement krijgt een extra dimensie in het schitterende Art Deco gebouw van architect H.P. Berlage. Ook het gebruik van het naastgelegen Fotomuseum/GEM behoort tot de mogelijkheden. Onder meer Shell, KPN, Nationale Nederlanden, Rabobank, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn en verschillende ministeries gingen u voor.

Ruimtes en capaciteit

In 2014 heeft Barack Obama tijdens de Nuclear Security Summit onze prachtige Tuinzaal geopend, wat voorheen een binnentuin was. U kunt hier tot 700 gasten ontvangen in een goede akoestiek en een prettig klimaat. Met de Tuinzaal, Hal, Aula, Erezaal en een aantal kleinere (vergader)ruimtes biedt het Gemeentemuseum een onderscheidende locatie voor een diner, receptie, seminar, vergadering, concert of presentatie, voor kleine of grote gezelschappen.

Tuinzaal

Catering en techniek

Binnen openingstijden (dinsdag t/m zondag 10:00 – 17:00 uur) verzorgt onze partner Catering Meesters de culinaire invulling van uw programma. Daarbuiten bent u, in overleg, vrij in uw keuze van cateraar. Op het gebied van techniek bevelen we u graag onze preferred partners aan, voor zover wij u zelf niet kunnen bedienen. We zetten uw evenement graag kracht bij door de link te leggen tussen uw missie en de topstukken van het Gemeentemuseum, bijvoorbeeld tijdens een rondleiding, lezing of welkomstwoord door een van onze experts.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Het Gemeentemuseum is centraal gelegen tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen. Voor de deur en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand bevindt zich een parkeergarage met voldoende parkeermogelijkheden. Wij kunnen de uitrijkaarten voor u verzorgen. Direct tegenover onze entree bevindt zich een tram- en bushalte.

Uw event op verschillende iconische locaties in Den Haag?

Het Gemeentemuseum Den Haag en het Nationale Theater, hieronder vallen de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, De Studio’s en Zaal 3 bundelen hun krachten op het gebied van evenementen. Door deze samenwerking bieden wij u de mogelijkheid om uw evenement op de mooiste culturele locaties van Den Haag te laten plaatsvinden.

Start uw evenement met een plenair programma in de karakteristieke Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg, waarna u in diverse klassieke foyers uiteen gaat voor bijvoorbeeld workshops. Sluit uw evenement stijlvol af in het prachtige Gemeentemuseum waar u een receptie en/ of een diner kunt combineren met een bezoek aan de verschillende schitterende tentoonstellingen die het Gemeentemuseum te bieden heeft.

Met de combinatie van deze prachtige locaties biedt u uw gasten een onvergetelijke en belevenisvolle dag. De eventmanagers van beide organisaties denken graag met u mee om het mooiste evenement neer te zetten op deze bijzondere locaties.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Event Managers

Voor al uw vragen over evenementen kunt u contact opnemen met onze Event Managers: