12-09-2017

Gemeentemuseum Den Haag wint eerste The Hague Leisure Award met het Mondriaanjaar

Namens het nieuwe The Hague & Partners reikte wethouder Karsten Klein op maandag 11 september jl. de eerste prestigieuze Leisure Award uit aan het Gemeentemuseum Den Haag voor het Mondriaanjaar. Deze prijs is voor een bijzondere initiatief of project dat de stad in de spotlights zet en een economische spin-off in de stad genereert. Een deskundige jury selecteerde uit alle inzendingen de drie beste initiatieven en projecten, waarna het publiek in een online poll een stem kon uitbrengen. Op basis van deze stemmen en het eindoordeel van de jury zijn de winnaars bepaald.

De winnaars van twee andere awards, The Conference Award en de The Business Award werden gewonnen door respectievelijk het World Forum The Hague met de Future Force Conference 2017 en het bedrijf Jacobs.

The Hague Awards zijn in het leven geroepen door The Hague & Partners een krachtenbundeling van Den Haag Marketing, The Hague Convention Bureau en de WestHolland Foreign Investment Agency. Wethouder Karsten Klein lanceerde de koepelstichting tijdens een feestelijk event in de Fokker Terminal.