Trade

Het Gemeentemuseum is een modern paleis voor de kunsten. Stap binnen in een betoverend gebouw, dwaal door schitterende daglichtzalen en ontdek dat ene kunstwerk dat u persoonlijk raakt. Misschien bent u straks wel een beetje verliefd. Op dat bijzondere schilderij van Monet. Die indrukwekkende fotografietentoonstelling. Het avontuurlijk leven van Piet Mondriaan. De intieme kabinetten van het Berlagegebouw. Of de stijlkamers vol Delfts Blauw. Een bezoek aan het Gemeentemuseum is altijd een betekenisvolle en onvergetelijke ervaring. Met maar liefst 35 spectaculaire tentoonstellingen over diverse onderwerpen gedurende het hele jaar is het Gemeentemuseum een must-see tijdens een bezoek aan Den Haag.

Gemeentemuseum Den Haag – een must-see voor iedereen die een bezoek brengt aan Den Haag!

Toegangsprijzen 2017
Touroperator prijs: €10.50 p.p. – Reguliere ticket prijs: €14.50 p.p.
Touroperator prijs vanaf 01-01-2018: € 11.50

Gidsen en chauffeurs hebben gratis toegang. Groepen vanaf 15 personen of meer: verplicht vooraf reserveren via trade@gemeentemuseum.nl.

Trade informatie

  • U kunt uw eigen vouchers uitgeven voor zowel groepen als FITs. Vouchercontracten zijn beschikbaar voor betalingen per factuur. Stuur uw verzoek voor een vouchercontract naar trade@gemeentemuseum.nl. Zodra u het ondertekende contract, uw contactpersoon en betalingsgegevens en een kopie van uw voucher naar ons heeft opgestuurd, kunt u uw eigen vouchers uitgeven. Het is dan mogelijk om ter plaatse voor uw groep te betalen of na afloop een factuur te ontvangen. 

    Voor de Mondriaan tentoonstellingen in 2017 zijn er geen tijdslots en toeslagen voor de entree van het museum.

  • Dinsdag-zondag: 10.00 – 17.00 uur Het museum is gesloten op maandag.

  • Rondleidingen kunnen worden verzorgd in Nederlands, Engels, Duits en Frans. Andere talen op speciaal verzoek. Wij raden u aan om zo ver mogelijk van tevoren een gids te reserveren. Maximaal 20 personen per museumgids.

    Nederlands sprekende gids: €80 per uur op weekdagen, €90 per uur in het weekend. Rondleidingen in andere talen: € 90 per uur op weekdagen, €100 per uur in het weekend. Prijzen zijn exclusief 6% BTW en reguliere toegangsprijs. 

  • Het Gemeentemuseum Den Haag is graag uw bezoekers met Mondriaan taart en koffie/thee (€ 5 p.p.). Lunches en high teas, zijn ook beschikbaar op aanvraag. Voor volledige details en/of reserveringen, neem contact op met de 'CateringMeesters' op www.cateringmeesters.nl of

Contact

Voor verdere informatie, aangepaste pakketten, groepsreserveringen, voucher contracten, rondleidingen of afbeeldingen, neem contact met ons op via: trade@gemeentemuseum.nl + 31 (0) 20 070‐338 120.