Trade

Het Gemeentemuseum is een modern paleis voor de kunsten. Stap binnen in een betoverend gebouw, dwaal door schitterende daglichtzalen en ontdek dat ene kunstwerk dat u persoonlijk raakt. Misschien bent u straks wel een beetje verliefd. Op dat bijzondere schilderij van Monet. Die indrukwekkende fotografietentoonstelling. Het avontuurlijk leven van Piet Mondriaan. De intieme kabinetten van het Berlagegebouw. Of de stijlkamers vol Delfts Blauw. Een bezoek aan het Gemeentemuseum is altijd een betekenisvolle en onvergetelijke ervaring. Met maar liefst 35 spectaculaire tentoonstellingen over diverse onderwerpen gedurende het hele jaar is het Gemeentemuseum een must-see tijdens een bezoek aan Den Haag.

Trade informatie

 •  

  Openingstijden
  Dinsdag-zondag: 10.00 – 17.00 uur Het museum is gesloten op maandag.

  Bereikbaarheid
  Het museum ligt vlakbij het Vredespaleis, centraal gelegen tussen het Scheveningse strand en het bruisende stadscentrum van Den Haag. Voor de deur zijn twee gratis parkeerplekken voor touringcars en ook met het openbaar vervoer is het museum goed bereikbaar. 

  Het museumgebouw beschikt over een lift en is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Daarnaast beschikt het Gemeentemuseum over een prachtige binnentuin waar men tijdens het bezoek kan genieten van een warme lunch of koffie met gebak. Voor meer informatie en reserveringen, neem contact op met Catering Meesters.

 • 2018

  Regulier entreebewijs: €15.00 p.p.
  Groepsprijs: €13.00 p.p. 
  Touroperatorprijs: €11.50 p.p. 
 • Het Gemeentemuseum Den Haag ontvangt bezoekers uit de hele wereld. We denken graag mee met u als partner om een bezoek aan het museum binnen uw reisschema mogelijk te maken. Speciaal voor groepen vanaf 15 personen bieden wij een voucherovereenkomst aan.


  Voordelen

  • € 4,00 korting per persoon op de reguliere entreeprijs
  • Betaling na afloop op factuur
  • Groepsbezoek reserveren op datum en tijdstip


  Stuur uw verzoek voor een vouchercontract naar trade@gemeentemuseum.nl. Wanneer u geen gebruik maakt van de voucherovereenkomst dan geldt het groepstarief.

 • Bekijk de veelzijdige collectie van het Gemeentemuseum op een andere manier en kom tijdens een rondleiding meer te weten over een kunstenaar of kunstwerk. Een ervaren rondleider kan u nog meer interessante informatie bieden en leuke anekdotes vertellen. We bieden verschillende rondleidingen aan. Maximaal 20 personen per gids. Onderstaande prijzen zijn inclusief 6% BTW en exclusief de reguliere toegangsprijs. 
   

  Prijzen 2018

  • €90,- per uur per groep met maximaal 20 personen (excl. 6% BTW en excl. entree museum). Deze prijs geldt voor alle talen.
    

  Overzicht rondleidingen

  Tijdelijke tentoonstellingen  
  26 augustus 2017 t/m 4 februari 2018 Anton Heyboer - Het goede moment
  14 oktober 2017 t/m 4 maart 2018 Art Deco - Paris
  25 november 2017 t/m 3 maart 2018 González, Picasso en vrienden
  24 maart 2017 t/m 24 juni 2018 Max Liebermann en Duits impressionisme

   

  Vaste collectie  
  Doorlopend beschikbaar Hoogtepunten uit de collectie van het Gemeentemuseum
  Doorlopend beschikbaar Mondriaan & De Stijl
  Doorlopend beschikbaar Het wonder van Delfts Blauw
  Doorlopend beschikbaar Ontdek het moderne
  Doorlopend beschikbaar Art deco museumgebouw H.P. Berlage


  Klik hier om direct een rondleiding aan te vragen voor uw gezelschap.

 • Komt u met een groep met meer dan 15 personen of met een eigen gids? Dan dient u het groepsbezoek vooraf aan te melden via: trade@gemeentemuseum.nl.

 • Binnenkort kunt u hieronder de Nederlandstalige factsheet voor 2018 vinden. Meer informatie over Den Haag vindt u hier

Wilt u graag op de hoogte blijven van nieuws, tentoonstellingen en activiteiten van het Gemeentemuseum Den Haag? Meld u hier aan voor de speciale nieuwsbrief voor reisorganisaties. 

        
Contact

Voor verdere informatie, aangepaste pakketten, groepsreserveringen, voucher contracten, rondleidingen of afbeeldingen, neem contact met ons op via: trade@gemeentemuseum.nl + 31 (0) 20 070‐338 120.

Downloads