16 januari 2019 - 18:00 t/m 20:30 / Gratis

Stad naar het museum

Cultureel avondje uit voor stadsdeel Escamp

Wat is er allemaal te beleven? Laat je betoveren door kleurrijke versieringskunst uit de wereld van de islam. Onze rondleiders vertellen je graag over de bijzondere schatten in de tentoonstelling Glans en Geluk. Maar er is meer! Sluit aan bij een rondleiding over beroemde kunstenaars en leer over hun werk en leven. Geniet samen met je familie, vrienden of buren van muziek. Ga creatief aan de slag met kalligrafeerpen of penseel. Of grijp je kans om de wereldberoemde schilderijen van Piet Mondriaan met eigen ogen te zien. Ook voor kinderen valt er genoeg te ontdekken en te doen.

• Doe mee aan een verschillende workshops
  • Geniet van muzikale optredens
  • Sluit aan bij een van de rondleidingen
  • Ga samen met je (buurt)kinderen creatief aan de slag in het Open Familieatelier