14 februari 2018 - 18:00 t/m 20:30 / Gratis

Stad naar het museum

Cultureel avondje uit voor stadsdeel Laak

Graag nodigen wij op woensdag 14 februari  van 18.00 – 20.30 uur al onze buren uit Laak uit voor een gratis cultureel avondje in het Gemeentemuseum. Stille liefdes zijn op deze avond óók welkom, het is tenslotte Valentijnsdag!

Wat is er allemaal te beleven? Bezoek bijvoorbeeld de kleurrijke tentoonstelling Art Deco- Paris met mode, schilderkunst, sieraden en fotografie. Bekijk de tentoonstelling González, Picasso en vrienden en leer meer over de bijzondere samenwerking en vriendschap tussen metaalbewerker González en zijn vriend Picasso. Loop ook langs de tentoonstellingen van twee Haagse modegiganten: Steltman Juwelier en couturier Frans Hoogendoorn, hun creaties zijn wereldberoemd. Onze rondleiders vertellen graag meer over alle tentoonstellingen. En ga ook even langs bij uw beroemde buurman, Piet Mondriaan.

• Ga met buren of familie creatief aan de slag in het Open Familieatelier
  • Doe mee aan de workshops portret schilderen of landschap tekenen
  • Geniet van ontspannende muziek in de Tuinzaal van het museum
  • Sluit aan bij één van de rondleidingen over de bijzondere tentoonstellingen in het museum
  • Bezoek o.a. de tentoonstellingen Art Deco - Paris, González en vrienden, Frans Hoogendoorn, Haagse Chic Steltman of Mondriaan & De Stijl

Inschrijfpunt en vertrekplaatsen bussen

De bussen vertrekken om 18.00 uur en gaan om 20.30 weer retour. Wilt u mee met de bus? Geef u op bij één van onderstaande vertrekpunten.

• Bibliotheek Laakkwartier, Linnaeusstraat 2 - 070 - 353 75 70
  • Wijkcentrum De Wissel, Betsy Perkstraat 14 - 070 205 2390
  • Vadercentrum Adam, Jonckbloetplein 24 -  070 395 4097
  • Wijkcentrum Cromvlietplein, Cromvlietplein 120 - 070 307 6160