Doorlopend €7,50

Rondleidingen González, Picasso en vrienden

Foto: Maurice Haak

Loop mee met een van onderstaande rondleidingen en kom alles te weten over de Spaanse kunstenaar Julio González (1876 – 1942). Aan de hand van meer dan 100 werken, waarvan de meeste nooit eerder in Nederland te zien waren, wordt zijn persoonlijke ontwikkeling belicht: van metaalbewerker in de werkplaats van zijn vader in Barcelona tot avant-gardistisch beeldhouwer in Parijs. Ook komt de bijzondere samenwerking en vriendschap tussen González en Picasso uitgebreid aan bod.

Tijd: 12:00 - 13:00 of 14:00 - 15:00 uur
    Startpunt: op de eerste verdieping bij de ingang van de tentoonstelling.
    Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Gemeentemuseum

Koop tickets voor de rondleiding op:

Praktische informatie

• Wij verzoeken u iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluistersets’, zodat de rondleiding op tijd kan beginnen
    • Tickets voor de rondleiding zijn uitsluitend online verkrijgbaar
    • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken
    • Wij verzoeken u om het e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen
    • Restitutie is niet mogelijk
    • In totaal zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar
    • Neem uw Vriendenpas mee als u gebruikt wilt maken van de korting