04 maart 2018 - 14:00 t/m 15:00 €7,50

Rondleiding Het Wonder van Delfts Blauw

Het Gemeentemuseum Den Haag heeft een van ’s werelds mooiste en grootste collecties Delfts blauw. Delfts aardewerk is niet alleen een prachtig ambachtelijk product en toonbeeld van Hollands welvaren in de Gouden Eeuw, maar ook inspiratie voor hedendaags design. Loop mee met deze rondleiding en ontdek de schoonheid en de fascinerende verhalen achter dit wereldberoemde culturele erfgoed.

Let op: elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken. De rondleiding start op de Erezaal op de eerste verdieping. We vragen u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen en iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluisterset’, zodat de rondleiding om 14.00 uur kan beginnen.

Kaartverkoop

• Tickets voor de rondleiding zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
  • In totaal zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wanneer u gebruik maakt van het online ticketsysteem, verzoeken wij u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen.
  • Bij de aanschaf van een e-ticket worden servicekosten in rekening gebracht.
  • Restitutie is niet mogelijk.

Datum: 4 maart 2018
Tijd: 14:00 - 15:00 uur
Tentoonstelling: Het Wonder van Delfts Blauw
Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Gemeentemuseum