28 januari 2018 - 12:00 t/m 13:00 €7,50

Rondleiding González, Picasso en vrienden

Julio González in zijn atelier in Arcueil bij Vrouw met spiegel, ca. 1937, Foto: Rogi André Bibliotheek IVAM. Valencia. Archief Julio González.  ©Institut Valencià d'Art Modern, Valencia 2017

Loop op zondag 28 januari mee met de rondleiding over de tentoonstelling González, Picasso en vrienden. In de tentoonstelling staat González’ ontwikkeling van ambachtsman naar avant-garde kunstenaar centraal. Met maar liefst 20 werken van Picasso wordt tevens hun vriendschap gevierd. De rondleiding start op de eerste verdieping bij de ingang van de tentoonstelling. Wij vragen u iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluisterset’, zodat de rondleiding om 12.00 uur kan beginnen.

Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Tentoonstelling: González, Picasso en vrienden
Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Gemeentemuseum

Kaartverkoop

• Tickets zijn aan de kassa verkrijgbaar.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wanneer u gebruik maakt van het online ticketsysteem, verzoeken wij u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen.
  • Restitutie is niet mogelijk.