18 februari 2018 - 14:00 t/m 15:00 €7,50

Rondleiding González, Picasso en vrienden

Julio González (1876 - 1942), Femme se coiffant (Dame, haar haar kammend), 1931, Gesmeed en gelast ijzer, 168,5 x 54 x 27 cm, Centre Pompidou - Musée national d'art moderne - Centre de création industrielle, Parijs

Loop op zondag 18 februari mee met de rondleiding over de tentoonstelling González, Picasso en vrienden. In de tentoonstelling staat González’ ontwikkeling van ambachtsman naar avant-garde kunstenaar centraal. Met maar liefst 20 werken van Picasso wordt tevens hun vriendschap gevierd. De rondleiding start op de eerste verdieping bij de ingang van de tentoonstelling. Wij vragen u iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluisterset’, zodat de rondleiding om 14.00 uur kan beginnen.

Kaartverkoop

• Tickets voor de rondleiding zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
  • In totaal zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wanneer u gebruik maakt van het online ticketsysteem, verzoeken wij u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen.
  • Neem uw Vriendenpas mee als u gebruikt wilt maken van de korting.
  • Restitutie is niet mogelijk.

Datum: 18 februari 2018
Tijd: 14:00 - 15:00 uur
Tentoonstelling: González, Picasso en vrienden
Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Gemeentemuseum