04 februari 2018 - 14:00 t/m 15:00 €7,50

Rondleiding González, Picasso en vrienden

Constantin Brancusi (1876-1957), Muse endormie II (Slapende muse), ca. 1925 Brons, gepolijst, 17 x 27 x 17 cm, Kunsthaus Zürich, Legs Heinz Keller

Loop op zondag 4 februari mee met de rondleiding over de tentoonstelling González, Picasso en vrienden. In de tentoonstelling staat González’ ontwikkeling van ambachtsman naar avant-garde kunstenaar centraal. Met maar liefst 20 werken van Picasso wordt tevens hun vriendschap gevierd. De rondleiding start op de eerste verdieping bij de ingang van de tentoonstelling. Wij vragen u iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluisterset’, zodat de rondleiding om 14.00 uur kan beginnen.

Kaartverkoop

• Tickets voor de rondleiding zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
  • In totaal zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wanneer u gebruik maakt van het online ticketsysteem, verzoeken wij u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen.
  • Bij de aanschaf van een e-ticket worden servicekosten in rekening gebracht.
  • Restitutie is niet mogelijk.
Datum: 4 februari 2018
Tijd: 14:00 - 15:00 uur
Tentoonstelling: González, Picasso en vrienden
Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Gemeentemuseum