29 december 2017 - 14:00 t/m 15:00 €5,00

Rondleiding González, Picasso en vrienden

Constantin Brancusi (1876-1957), Muse endormie II (Slapende muse), ca. 1925 Brons, gepolijst, 17 x 27 x 17 cm, Kunsthaus Zürich, Legs Heinz Keller

Loop op vrijdag 29 december mee met de rondleiding over de tentoonstelling González, Picasso en vrienden. In de tentoonstelling staat González’ ontwikkeling van ambachtsman naar avant-garde kunstenaar centraal. Met maar liefst 20 werken van Picasso wordt tevens hun vriendschap gevierd. De rondleiding start op de eerste verdieping bij de ingang van de tentoonstelling. Wij vragen u iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluisterset’, zodat de rondleiding om 14.00 uur kan beginnen.

Kaartverkoop

• Tickets voor de rondleiding zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
  • In totaal zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wanneer u gebruik maakt van het online ticketsysteem, verzoeken wij u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen.
  • Bij de aanschaf van een e-ticket worden servicekosten in rekening gebracht.
  • Restitutie is niet mogelijk.
Datum: 29 december 2017
Tijd: 14:00 - 15:00 uur