10 februari 2019 - 14:00 t/m 15:00 €7,50

Rondleiding Glans en Geluk

Schenkkan, Iran, circa 1200, kiezelaardewerk met lusterglazuur, hoogte 21,5 cm Gemeentemuseum Den Haag

Van vloeiende kalligrafie tot weelderige bloemenpracht, van geometrische sterpatronen tot oneindige arabesken en levensechte vogels en vissen. Glans en Geluk – Kunst uit de Wereld van de Islam brengt vele verworvenheden van de Islamitische kunst bij elkaar. Het is een tentoonstelling vol pracht en praal waarbij de nadruk ligt op het ornamentele karakter van islamitische kunst en de verhalen over cultuur, traditie en ambacht.

Kom zondag 10 februari naar het museum ontdek unieke kunstwerken van keramiek, glas, metaal, textiel en hout, die bovendien ook literair, muzikaal en culinair weten te verrassen.

KAARTVERKOOP

• Tickets voor de rondleiding zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
  • In totaal zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar.
  • Om deel te nemen aan de rondleiding is een geldig entreebewijs verplicht. Dit is niet inbegrepen in de prijs.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wanneer u gebruik maakt van het online ticketsysteem, verzoeken wij u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen.
  • Neem uw Vriendenpas mee als u gebruikt wilt maken van de korting.
  • Restitutie is niet mogelijk.

Datum: 10 februari 2018
Tijd: 14:00 - 15:00 uur
Tentoonstelling: Glans en Geluk
Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Gemeentemuseum