17 december 2017 - 12:00 t/m 13:00 €5,00

Rondleiding Art Deco - Paris

Loop op zondag 17 december mee met de rondleiding over de tentoonstelling Art Deco – Paris. Tijdens deze rondleiding geniet u van Art Deco in vele vormen. De tentoonstelling bevat mode, schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en film, waaronder spectaculaire bruiklenen van The Metropolitan Museum of Art, het Victoria & Albert Museum en is alleen in Den Haag te zien.

De rondleiding start op de eerste verdieping bij de ingang van de tentoonstelling. Wij vragen u iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluisterset’, zodat de rondleiding om 12.00 uur kan beginnen.

Kaartverkoop

• Tickets voor de rondleiding zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
  • In totaal zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wanneer u gebruik maakt van het online ticketsysteem, verzoeken wij u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of te op uw smartphone te tonen.
  • Bij de aanschaf van een e-ticket worden servicekosten in rekening gebracht.
  • Restitutie is niet mogelijk.
Datum: zondag 17 december 2017
Tijd: 12:00 - 13:00 uur