10 december 2017 - 14:00 t/m 15:00 €5,00

Rondleiding Art Deco - Paris

Label in een Paul Poiret japon, met de roos ontworpen door Paul Iribe voor Poiret The Metropolitan Museum of Art, New York

Loop op zondag 10 december mee met de rondleiding over de tentoonstelling Art Deco – Paris. Tijdens deze rondleiding geniet u van Art Deco in vele vormen. De tentoonstelling bevat mode, schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en film, waaronder spectaculaire bruiklenen van The Metropolitan Museum of Art, het Victoria & Albert Museum en is alleen in Den Haag te zien.

De rondleiding start op de eerste verdieping bij de ingang van de tentoonstelling. Wij vragen u iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluisterset’, zodat de rondleiding om 14.00 uur kan beginnen.

De rondleiding is inmiddels volgeboekt.

Datum: zondag 10 december 2017
Tijd: 14:00 - 15:00 uur