14 januari 2018 - 12:00 t/m 13:00 €7,50

Rondleiding Art Deco - Paris

Georges Lepape, pochoirdruk uit Les choses de Paul Poiret, 1911. Gemaakt in opdracht van Paul Poiret.

Loop op zondag 14 januari mee met de rondleiding over de tentoonstelling Art Deco – Paris. Tijdens deze rondleiding geniet u van Art Deco in vele vormen. De tentoonstelling bevat mode, schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en film, waaronder spectaculaire bruiklenen van The Metropolitan Museum of Art, het Victoria & Albert Museum en is alleen in Den Haag te zien.

Datum: 14 januari 2018
    Tijd: 12:00 - 13:00 uur
    Tentoonstelling: Art Deco - Paris
    Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Gemeentemuseum