28 januari 2018 - 12:00 t/m 13:00 €7,50

Rondleiding Art Deco - Paris

Loop op zondag 28 januari mee met de rondleiding over de tentoonstelling Art Deco – Paris. Tijdens deze rondleiding geniet u van Art Deco in vele vormen. De tentoonstelling bevat mode, schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en film, waaronder spectaculaire bruiklenen van The Metropolitan Museum of Art, het Victoria & Albert Museum en is alleen in Den Haag te zien.

Let op: elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken. De rondleiding start op de Erezaal op de eerste verdieping. We vragen u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen en iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluisterset’, zodat de rondleiding om 12.00 uur kan beginnen.

Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Gemeentemuseum
Tijd: 12:00 - 13:00
Startpunt: op de eerste verdieping bij de ingang van de tentoonstelling.

PRAKTISCHE INFORMATIE

• Wij verzoeken u iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluistersets’, zodat de rondleiding op tijd kan beginnen
  • Tickets voor de rondleiding zijn uitsluitend online verkrijgbaar
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken