11 februari 2018 - 14:00 t/m 15:00 €7,50

Rondleiding Art Deco - Paris

Modeprent ‘La Belle Dame sans Merci’ uit La Gazette du Bon Ton, avondjurk van Worth, 1921, getekend door George Barbier Gemeentemuseum Den Haag / Koninklijke Bibliotheek Den Haag

Loop op 11 februari mee met de rondleiding over de tentoonstelling Art Deco – Paris. Tijdens deze rondleiding geniet u van Art Deco in vele vormen. De tentoonstelling bevat mode, schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en film, waaronder spectaculaire bruiklenen van The Metropolitan Museum of Art, het Victoria & Albert Museum en is alleen in Den Haag te zien.

Let op: elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken. De rondleiding start op de Erezaal op de eerste verdieping. We vragen u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen en iets eerder aanwezig te zijn i.v.m. het uitdelen van de ‘fluisterset’, zodat de rondleiding om 14.00 uur kan beginnen.

Kaartverkoop

• Tickets voor de rondleiding zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
  • In totaal zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wanneer u gebruik maakt van het online ticketsysteem, verzoeken wij u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen.
  • Neem uw Vriendenpas mee als u gebruikt wilt maken van de korting.
  • Restitutie is niet mogelijk.

Datum: 11 februari 2018
Tijd: 14:00 - 15:00
Tentoonstelling: Art Deco - Paris
Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Gemeentemuseum