18 december 2016 - 15:00 t/m 17:00

Muziek op zondag: Michiel Borstlap & guests

Deze zondag trakteert de bekende pianist Michiel Borstlap de bezoekers van het museum op een gratis concert. Nog beter nieuws: hij neemt de Nederlandse ‘lady of soul’ Edsilia Rombley mee!

Soul, R&B, Jazz, Pop. Up tempo, slow. Nederlandse theatertours of Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens en shows in de Ziggo Dome als een van de Ladies of Soul.

Deze zondag staat ze op het podium in de Tuinzaal in het Gemeentemuseum, samen met Michiel Borstlap en een aanstormend talent uit de Haagse muziekscène. Combineer het concert met een bezoek aan onze tentoonstellingen, lekkere hapjes en drankjes in een relaxte setting en u beleeft een heerlijke middag!

Het concert is gratis, op vertoon van een geldig entreebewijs.

Datum: 18 december 2016
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Kosten: Gratis, op vertoon van een geldig entreebewijs.