17 maart 2018 - 16:30 t/m 22:00 €7,50

Museumnacht Kids

UITVERKOCHT

De beestenbende is uitgebroken, het Gemeentemuseum is in grote nood! Onze beroemde GM-inspecteurs kunnen de druk niet meer aan… Alle kinderen worden opgeroepen nachtinspecteur te worden. Alleen samen kunnen we de beestenbende aan!

Kaartverkoop
Museumnacht Kids is UITVERKOCHT! Er zijn zowel offline als online geen kaartjes meer te koop. Tijdens Museumnacht Kids worden er ook geen kaartjes meer verkocht. 

Programma in het Gemeentemuseum

16:30 - 17:00 uur Officiële opening Museumnacht Kids
Doorlopend Volg de route van de beestenbende
Doorlopend Workshop: denk als dier - creëer je eigen dier met klei
Doorlopend Laat je schminken door de Feesttantes
Doorlopend Kom dansen in de silent disco
Doorlopend Workshop: undercover - maak je eigen masker
Doorlopend Dans met DJ Spinkit op de lichtgevende dansvloer
Doorlopend Dromoscopen: droom weg in een andere wereld
Doorlopend Maak een te gekke foto in de beestachtige photobooth

Word Nachtinspecteur!
Durf jij het aan om nachtinspecteur te worden? Het is natuurlijk niet zonder risico’s! De losgeslagen beesten zijn niet zo makkelijk te vinden en brengen onze beroemde kunstwerken in gevaar. Waar is het spinnenpaar? En wat is het gele dier aan het uitvreten? Om maar niet over het reuzenschildpad te beginnen….

Lokken naar de hokken
Volg tijdens de Museumnacht alle donkere paden, in alle hoeken en gaten kunnen de beesten verstopt zitten. Wat zijn het trouwens voor dieren? Ze lijken soms rechtstreeks uit je dromen te komen! Wegjagen is natuurlijk ook een optie: door keihard te dansen, te zingen en te springen op de dansvloer weten we zeker dat de laatste beesten met de staart tussen de poten zullen verdwijnen!

Beesten Food voor de inspecteurs 
Tijdens de Museumnacht Kids verkopen we diverse gezonde en zoete lekkernijen in de Tuinzaal het museum, van €1,50 tot €4,-. Maak een keuze uit de Food Wand met mini hamburgers, broodjes kroket, vega pizza punten, gezonde wraps en berenklauwenOok hebben we Hotdogs uit de hotdog car, cupcakes, popcorn en bokkenpootjes.