17 maart 2018 - 16:30 t/m 22:00 €7,50

Museumnacht Kids

De beestenbende is uitgebroken, het Gemeentemuseum is in grote nood! Onze beroemde GM-inspecteurs kunnen de druk niet meer aan… Alle kinderen worden opgeroepen nachtinspecteur te worden. Alleen samen kunnen we de beestenbende aan!

Word Nachtinspecteur!
Durf jij het aan om nachtinspecteur te worden? Het is natuurlijk niet zonder risico’s! De losgeslagen beesten zijn niet zo makkelijk te vinden en brengen onze beroemde kunstwerken in gevaar. Waar is het spinnenpaar? En wat is het gele dier aan het uitvreten? Om maar niet over het reuzenschildpad te beginnen….

Lokken naar de hokken
Volg tijdens de Museumnacht alle donkere paden, in alle hoeken en gaten kunnen de beesten verstopt zitten. Wat zijn het trouwens voor dieren? Ze lijken soms rechtstreeks uit je dromen te komen! Wegjagen is natuurlijk ook een optie: door keihard te dansen, te zingen en te springen op de dansvloer weten we zeker dat de laatste beesten met de staart tussen de poten zullen verdwijnen!

De feiten
Hongerige inspecteurs moeten we natuurlijk niet hebben: food voor de inspecteurs is aanwezig. Vanaf 17:00 worden de oren, ogen, neuzen én deuren geopend.  Alle nachtinspecteurs hebben tot 22:00 om het Gemeentemuseum te verlossen van de beestenbende!

Beesten Food voor de inspecteurs 
Tijdens de Museumnacht Kids verkopen we diverse gezonde en zoete lekkernijen in de Tuinzaal het museum, van €1,50 tot €4,-. Maak een keuze uit de Food Wand met mini hamburgers, broodjes kroket, vega pizza punten, gezonde wraps en berenklauwenOok hebben we Hotdogs uit de hotdog car, cupcakes, popcorn en bokkenpootjes.

Praktische informatie
Een ticket voor de Kindermuseumnacht kost €7,50 (onder voorbehoud) en geeft toegang tot alle deelnemende locaties en is vanaf 8 januari 2018 verkrijgbaar. De prijs voor een ticket is voor ouders en kinderen hetzelfde. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Voor Ooievaarspashouders geldt een korting op de reguliere toegangsprijs, met deze pas betaal je slechts €3,75 euro voor een ticket. De Museumkaart is helaas niet geldig tijdens Museumnacht Kids. Meer informatie over de Kindermuseumnacht vindt u hier