28 januari 2018 - 13:30 t/m 14:30 €7,50

Lezing: Haagse Chic - Steltman & Frans Hoogendoorn

De Makers

Modetekening door Frans Hoogendoorn

Modeliefhebbers kunnen deze zondag hun hart ophalen tijdens deze unieke lezing door modeconservator Madelief Hohé. Ze vestigt de aandacht op niet één maar twee Haagse modegiganten: Steltman Juwelier en couturier Frans Hoogendoorn en doet daarbij uitgebreid uit de doeken wat er allemaal komt kijken bij het maken van deze twee tentoonstellingen. Hoe ontstaat het eerste idee voor een tentoonstelling? Wat zijn de afwegingen bij de inrichting? Hoe wordt een verhaallijn gekozen? Wat is ervoor nodig om dat ene bijzondere werk te kunnen tonen? U hoort het van De Makers! Met na afloop de gelegenheid om na te praten met de conservator in de Tuinzaal van het museum.

Kaartverkoop

• Tickets voor de lezing zijn zowel aan de kassa als online verkrijgbaar.
  • Elk e-ticket heeft een unieke barcode en is eenmalig te gebruiken.
  • Wanneer u gebruik maakt van het online ticketsysteem, verzoeken wij u om uw e-ticket uitgeprint mee te nemen of op uw smartphone te tonen.
  • Restitutie is niet mogelijk.
Tijd: 13:30 - 14:30 uur
Tentoonstellingen: Haagse Chic - Steltman en Frans Hoogendoorn
Spreker: modeconservator Madelief Hohé
Prijs: €7,50,- p.p. (excl. museumentree); €5,- p.p. voor Vrienden van het Gemeentemuseum