02 januari 2019 - 14:00 t/m 16:00 €8,00

Kinderworkshop: Protest! Spreek je uit op een T-shirt

Dior (Maria Grazia Chiuri), Voorjaar/zomer 2017 ready-to-wear, en voorjaar/zomer 2017 haute couture. Petrovsky & Ramone (foto), Maarten Spruyt (art direction) voor Gemeentemuseum Den Haag. Courtesy Dior

In het Gemeentemuseum bekijken we de tentoonstelling Femmes Fatales - sterke vrouwen in de mode. We bekijken samen de ontwerpen van de vrouwelijke ontwerpers, vooral die waar ze zich krachtig in uitspreken!

Wat zou jij graag tegen de hele wereld willen zeggen? Ben je super boos over iets en wil je dat uiten, of ga je voor meer liefde voor iedereen? In het atelier verf je je statement op een shirt, die we daarna pimpen door de schaar erin te zetten. Je gaat in je eigen protestshirt naar huis!

Let op: Voor een T-shirt wordt gezorgd, maar je mag natuurlijk ook een (oud) shirt van jezelf meenemen!

Datum: 02 januari 2019
Tijd: 14:00 - 16:00 uur (2 uur)
Tentoonstelling: Femmes Fatales
Prijs: 8 euro
Reserveren: Via educatie@gemeentemuseum.nl Let u bij het reserveren op de datum en de naam van de workshop
Bijzonderheden: De workshop is uitsluitend voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De workshop wordt begeleid door een museumdocent.