15 februari 2017 - 18:00 t/m 20:30

Gratis cultureel uitje voor de bewoners van stadsdeel Scheveningen

Het Gemeentemuseum Den Haag nodigt u uit voor een cultureel en gezellig avondje uit. Met gratis vervoer, rondleidingen, workshops en nog veel meer!

Kom op deze speciale avond naar het museum en (her)ontdek de collectie. Geniet van diverse activiteiten, lezingen, workshops, rondleidingen, muziek en de tentoonstellingen.

De toegang tot het museum is deze avond gratis. Vanuit uw wijk rijden gratis museumbussen die u voor de deur van het museum afzetten én weer terug brengen.

Een swingend optreden van Het Katja Ji Trio in de Tuinzaal
19.00 – 19.30 uur   lezing ‘Scheveningen en de Haagse School’
19.30 – 19.45 uur   Optreden van het Scheveningse Vrouwenvisserskoor

Doorlopende activiteiten, 18.00 – 20.30 uur

Workshop Portret tekenen
Workshop Landschap tekenen
Open kinderatelier

Rondleidingen ‘Piet Mondriaan en Bart van der Leck’, ‘Mondriaan en de Stijl‘ en ‘Hubert de Givenchy - To Audrey with Love’.

Gratis busvervoer uit Scheveningen
Wilt u gebruik maken van het gratis busvervoer? Geef u op bij bibliotheek Scheveningen of bij een van de buurthuizen in Scheveningen.
Willen uw buren, collega’s en vrienden ook mee en bent u met een grote groep? Vraag uw eigen gratis museumbus aan op elk gewenst adres in Scheveningen (vanaf 40 personen) Stuur hiervoor een e-mail naar: avondjeuit@gemeentemuseum.nl

Vertrekplaatsen bussen: Hoogvliet – Duindorp
Bibliotheek Scheveningen – Scheveningse weg