17 mei 2017 - 18:00 t/m 20:30 / Gratis

Gratis cultureel uitje voor de bewoners van stadsdeel Centrum en Loosduinen

Het Gemeentemuseum Den Haag nodigt u uit voor een cultureel en gezellig avondje uit. Met gratis vervoer, rondleidingen, workshops en nog veel meer!

Kom op deze speciale avond naar het museum en (her) ontdek de collectie. Geniet van diverse activiteiten, lezingen, workshops, rondleidingen, muziek en de tentoonstellingen. De toegang tot het museum is deze avond gratis. Vanuit uw wijk rijden gratis museumbussen die u voor de deur van het museum afzetten én weer terug brengen. U bent van harte welkom, samen met uw gezin, uw kinderen, vrienden, collega’s en buurtgenoten!

• Bezoek de bijzondere tentoonstellingen Piet Mondriaan en Bart van der Leck en Rumoer in de stad
  • Geniet van ontspannende muziek in de Tuinzaal van het museum
  • Sluit aan bij één van de rondleidingen over de verschillende tentoonstellingen
  • Doe mee aan de workshop portret schilderen of landschap tekenen