01 november 2017 - 18:00 t/m 20:30 / Gratis

Gratis cultureel avondje voor de bewoners van Leidschenveen / Ypenburg & Wateringse Veld

Op woensdag 1 november van 18.00 – 20.30 uur nodigen we al onze buren uit Leidschenveen-Ypenburg en Wateringse Veld uit voor een gratis cultureel avondje in het Gemeentemuseum!

Kom op bezoek bij de prachtige tentoonstelling Art Deco- Paris met mode, schilderkunst, juwelen en fotografie en maak kennis met de Franse modeontwerper Paul Poiret. Bekijk de tentoonstelling Anton Heyboer en leer alles over het leven en werk van deze eigenzinnige kunstenaar. En…hoe was het leven in onze stad zo’n 100 jaar geleden? Loop hiervoor door de tentoonstelling Rumoer in de stad. Onze rondleiders vertellen u er graag meer over. En: ga ook even langs bij uw beroemde buurman, Piet Mondriaan.

• Bezoek o.a. de bijzondere tentoonstellingen Art Deco – Paris en Rumoer in de stad
  • Geniet van ontspannende muziek in de Tuinzaal van het museum
  • Sluit aan bij één van de rondleidingen over Mondriaan & De Stijl, Rumoer in de stad, Art Deco - Paris, Anton Heyboer of Delfts Blauw
  • Doe mee aan de workshops portret schilderen of landschap tekenen
  • Uw kinderen kunnen creatief aan de slag in het open kinderatelier

Inschrijfpunt en vertrekplaatsen bussen
De bussen vertrekken om 18.00 uur en gaan om 20.30 weer retour. Wilt u mee met de bus? Geef u op bij één van onderstaande vertrekpunten.

Leidschenveen-Ypenburg

• Bibliotheek Leidschenveen
    Emmy Belinfantedreef 7

• Bilbiotheek Ypenburg