05 april 2017 - 18:00 t/m 20:30 / Gratis

Gratis cultureel avondje voor de bewoners van het stadsdeel Haagse Hout en Laak

Het Gemeentemuseum Den Haag nodigt u uit voor een cultureel en gezellig avondje uit. Met gratis vervoer, rondleidingen, workshops en nog veel meer!
Kom op deze speciale avond naar het museum en (her) ontdek de collectie. Geniet van diverse activiteiten, lezingen, workshops, rondleidingen, muziek en de tentoonstellingen. De toegang tot het museum is deze avond gratis. Vanuit uw wijk rijden gratis museumbussen die u voor de deur van het museum afzetten én weer terug brengen.

18.15 en 20.00 uur

Een swingend optreden in de Tuinzaal

19:00 – 19.30 uur

lezing ‘Van Gogh in Den Haag en Haagse Hout’

Doorlopende activiteiten, 18.00 – 20.30 uur

Workshop Portret tekenen

Workshop Landschap tekenen

Open kinderatelier

Rondleidingen ‘Piet Mondriaan en Bart van der Leck’, ‘Mondriaan en de Stijl‘ , ‘Ontdek het Moderne’ en ‘Het wonder van Delfts Blauw’.

Speciale tentoonstelling van KunstPost

Gratis busvervoer uit Haagse Hout en Laak

Wilt u gebruik maken van het gratis busvervoer? Geef u op bij één van de opstapplekken. Willen uw buren, collega’s en vrienden ook mee en bent u met een grote groep? Vraag uw eigen gratis museumbus aan op elk gewenst adres in Haagse Hout of Laak (vanaf 40 personen) Stuur hiervoor een e-mail naar: avondjeuit@gemeentemuseum.nl

Vertrekplaatsen bussen Haagse Hout