22 november 2017 - 18:00 t/m 20:30 / Gratis

Gratis cultureel avondje voor de bewoners van het stadsdeel Escamp

Graag nodigen wij op woensdag 22 november van 18.00 – 20.30 uur al onze buren uit Escamp uit voor een gratis cultureel avondje in het Gemeentemuseum!

Kom op bezoek bij de prachtige tentoonstelling Art Deco- Paris met mode, schilderkunst, juwelen en fotografie en maak kennis met de Franse modeontwerper Paul Poiret. Bekijk de tentoonstelling Anton Heyboer en leer alles over het leven en werk van deze eigenzinnige kunstenaar. Onze rondleiders vertellen u er graag meer over. Tijdens de avond zijn er ook bijzondere foto's te zien van ontwikkelingsprojecten in Afrika en Azië, van de hulporganisatie Mensen met een Missie. Zij nemen 'reporters' uit Nederland mee, die verslag doen van alles wat ze zien, voelen en ervaren in het contact met mensen die strijden tegen armoede en uitsluiting in een ver land. Laat je meenemen op reis! En: ga ook even langs bij uw beroemde buurman, Piet Mondriaan.

• Bezoek o.a. de bijzondere tentoonstellingen Art Deco – Paris, Anton Heyboer en
  • Geniet van ontspannende muziek in de Tuinzaal van het museum
  • Sluit aan bij één van de rondleidingen over Mondriaan & De Stijl, Ontdek het Moderne, Art Deco - Paris, Anton Heyboer of Delfts Blauw
  • Doe mee aan de workshops portret schilderen of landschap tekenen
  • Uw kinderen kunnen creatief aan de slag in het open kinderatelier

Inschrijfpunt en vertrekplaatsen bussen

De bussen vertrekken om 18.00 uur en gaan om 20.30 weer retour. Wilt u mee met de bus? Geef u op bij één van onderstaande vertrekpunten.

• Bibliotheek Escamp
    Leyweg 811 - 070 353 8030
  • Wijkcentrum Moerwijk
    Aagje Dekenlaan 51- 070 388 5052