Speciale acties

Exclusieve relatieprogramma’s tijdens evenementen

Zowel tijdens de bijzondere avondopenstellingen van de Museumnacht (6 september 2014), de Ladies Night (juni 2014) als de Warme Winteravond (januari 2015) kunt u uw relaties een exclusief programma bieden. Tijdens deze sfeervolle evenementen kunnen tentoonstellingen worden bezocht en zijn er diverse extra activiteiten. Uw gasten bieden wij een exclusief arrangement. Dit bestaat uit een aparte ontvangst met welkomstcocktail (u hoeft niet in de rij te wachten), een highlight-tour, een borrel op het binnenplein of bij de vijver en twee extra consumpties.

Dit arrangement is te boeken vanaf 5 personen tot maximaal 50 personen. Prijs p.p. € 65,- // Korting Mondriaan Partners 25% (o.b.v. beschikbaarheid)

Interessante lezing

Een boeiend verhaal over Mondriaan & De Stijl of Delfts blauw? Een verdiepende lezing die aansluit bij een tentoonstelling, dit najaar bijvoorbeeld over Mark Rothko of de tentoonstelling over romantische mode? Onze conservatoren verzorgen het graag. Dit kan op locatie, bijvoorbeeld bij u in het bedrijf, of in de aula van het Gemeentemuseum.

De lezing is te boeken vanaf 50 personen. Prijs op locatie € 650,- / / Prijs in het Gemeentemuseum, incl. zaalhuur, techniek en gratis toegang € 1.750,- (maximaal 200 personen) / / Korting Mondriaan Partners 25% (o.b.v. beschikbaarheid)

Familie-event in de Wonderkamers

Onze Wonderkamers – de kleurrijke en verrassende museumvleugel voor iedereen vanaf ongeveer 9 jaar – vormen een fantastische setting voor een familie-event. Het programma wordt op maat voor u samengesteld en omvat in ieder geval het spelen van de interactieve game.

Dit arrangement op maat is te reserveren vanaf 10 personen tot maximaal 50 personen. Prijzen op aanvraag // Korting Mondriaan Partners 10% op de totale offerte (o.b.v. beschikbaarheid)

Wonderkamers

Voor meer informatie, bel met onze Event Manager via tel. 070 338 1173 of via de e-mail zakendoen@gemeentemuseum.nl.