Mondriaan Business Club

De stichting Mondriaan Business Club verenigt bedrijven die het Gemeentemuseum Den Haag een warm hart toedragen, waaronder Rabobank, Menken Orlando, Olympia Uitzendbureau, Winkelman Van Hessen, ABN AMRO en DrukwerkMAX. Het bestuur van de stichting bestaat uit Stef Bahlmann, Ida Haisma, Taco Hovius, Henk Kool (voorzitter) en Robert Menken.

De kunst van het zakendoen
Met een optimistische en ondernemende instelling werkt het Gemeentemuseum Den Haag aan indrukwekkende tentoonstellingen en bijzondere projecten om een breed publiek welkom te heten. We zien daarbij een belangrijke rol weggelegd voor nauwere samenwerking met het bedrijfsleven. Samenwerking versterkt het museum én is voor uw bedrijf aantrekkelijk. U associeert zich met een culturele instelling van internationale allure, toont uw sociale betrokkenheid, breidt uw netwerk uit en profiteert van onze faciliteiten. U kunt bijvoorbeeld een presentatie, diner of receptie in de Tuinzaal of Erezaal houden. Medewerkers of relaties biedt u inspiratie met bijzondere tentoonstellingen, rondleidingen en bijeenkomsten. Bovenal draagt u er aan bij dat honderdduizenden bezoekers in Den Haag kunnen genieten van kunst van wereldklasse.

Kosten en voordelen:
Voor een bijdrage van € 2.500 per jaar ontvangt u de volgende voordelen:

  • Vier relatiekaarten: altijd toegang tot het museum zonder in de rij te staan.
  • Uitnodigingen voor openingen en evenementen zoals de Museumnacht, Ladies Night en bijeenkomsten van Bright Minds, netwerk voor (jong) professionals.
  • Uitnodigingen voor exclusieve bijeenkomsten van de Mondriaan Business Club.
  • 25% korting op de huur van een ruimte in het museum voor uw eigen bedrijfsevenement.
  • 10% korting op artikelen uit de museumwinkel, bijvoorbeeld als bijzonder relatiegeschenk.
  • Nieuwsbrief met informatie over het museum en over de leden.
  • Naamsvermelding in het museum, op de website en in het jaarverslag van het museum
  • Gebruik van logo en beelden van het museum voor uw publiciteits-doeleinden.

Meer weten?
Graag informeren we u verder over de Mondriaan Business Club. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het hoofd commerciële zaken Lisa Kölker, tel. 070 3381250 of lkolker@gemeentemuseum.nl