Zaken doen

Zaken doen in het Gemeentemuseum Den Haag!

Durft u uw klanten en relaties te verrassen? Nodig hen dan uit voor een mooi cultureel evenement in het Gemeentemuseum.  Wij verwennen u en uw relaties, met interessante rondleidingen of workshops en perfect verzorgde culinaire arrangementen. 

En er kan nog méér. Partner worden bijvoorbeeld. U verbindt uw naam aan ons, een museum met internationale allure. Zo’n 450.000 bezoekers per jaar zien uw bedrijf dan letterlijk staan: bij de ingang, uw naam op een wall of fame, de logo’s op uw en onze websites. In ruil kunnen wij dankzij uw steun ons publiek nog meer interessante tentoonstellingen en activiteiten bieden.

Velen gingen u voor en waren enthousiast zoals ondermeer Shell, Business Haaglanden, Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn Advocaten, PBLQ, Alstom, Gemeente Den Haag, Aronson Antiquairs of Amsterdam.  

EVENEMENTEN

  • Een klantendag organiseren? Met productpresentatie? 
  • Familiedagen voor uw personeel? Open kinderatelier?
  • Een inspirerende winter/zomerborrel voor uw relaties  
  • Een Ladies Night tijdens onze modetentoonstellingen?
U heeft een idee en wij hebben de creatieve mogelijkheden. We kunnen bijeenkomsten van 40 – 500 mensen voor u organiseren – op maat! 

Aanhaken bij bestaande evenementen

Het Gemeentemuseum organiseert zeer regelmatig activiteiten en netwerkbijeenkomsten, soms met een lezing, soms met workshops of discussies.  Zo zijn er bijvoorbeeld de Bright Minds borrels, voor jonge professionals en ondernemers, of de jaarlijkse Ladies Night in de zomer, waarin cultuur en heerlijk relaxen in de tuin van het Gemeentemuseum samen optrekken. U kunt met uw klanten of relaties aanhaken bij onze evenementen.

WORD MONDRIAAN PARTNER!

Het Gemeentemuseum Den Haag ziet veel toekomst in een nauwere samenwerking met het bedrijfsleven. Dat is interessant voor uw bedrijf en versterkt ons als museum. U associeert zich met alles waar het museum voor staat: internationale allure, inspiratie en creativiteit. U breidt uw netwerk uit en krijgt de middelen en faciliteiten om met meer creativiteit en slagkracht te ondernemen. Maar bovenal ondersteunt u onze activiteiten. 

Wij introduceren hiervoor het Mondriaan Partner Programma.

Tentoonstellingssponsor worden? 

Onze musea – Gemeentemuseum, GEM, Fotomuseum Den Haag en Escher in het Paleis – trekken bij elkaar meer dan 450.000 bezoekers per jaar. Bovendien wordt er in de media volop aandacht besteed aan ons tentoonstellingsaanbod. Wanneer u een tentoonstelling sponsort, verbindt u zich aan een uniek product. Bespreek met ons de mogelijkheden!

Fiscale aspecten

Bedrijven kunnen net als particulieren giften doen en aftrekken van de belasting. Als er zakelijke beweegredenen zijn, dan kan uw bedrijf de uitgaven die gepaard gaan met  sponsoring in aftrek brengen.

Contact

Voor al uw vragen over evenementen kunt u contact opnemen met onze event manager via tel. 070 338 1173 of via de e-mail zakendoen@gemeentemuseum.nl.

Voor de mogelijkheden rondom sponsoring en het Mondriaan Partner Programma kunt u bellen of mailen met adjunct-directeur Hans Buurman, tel. 070 3381211 of hbuurman@gemeentemuseum.nl