Zaken doen

Zaken doen in het Gemeentemuseum Den Haag!

Productie film: BKN-Productions

Bent u voor uw evenement op zoek naar een geschikte, maar vooral bijzondere locatie? Dan biedt het Gemeentemuseum precies wat u wenst. In een van de mooiste musea van Nederland verwennen wij uw relaties, personeel, managementteam, directie en/ of Raad van Bestuur met interessante rondleidingen, workshops en perfect verzorgde culinaire arrangementen. Uw bedrijfsevenement krijgt een extra dimensie in het schitterende Art Deco gebouw uit 1935, ontworpen door de architect H. P. Berlage. Bovendien is hier sinds dit jaar een nieuwe prachtige Tuinzaal van 700m2 aan toegevoegd. We kunnen bijeenkomsten van 40 tot 700 gasten organiseren. Dit kan geheel op maat of in de vorm van een arrangement.

Velen gingen u voor en zijn enthousiast zoals ondermeer Shell, Business Haaglanden, Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn Advocaten, PBLQ, Alstom, Gemeente Den Haag, Aronson Antiquairs of Amsterdam.

Mondriaan Partner Programma

En er kan nog méér, partner worden bijvoorbeeld! Als Mondriaan Partner gaat u een duurzame relatie aan met een museum van internationale allure. Het Gemeentemuseum biedt unieke kansen om op een creatieve manier uw doelgroep te bereiken, relaties uit te nodigen en uw netwerk te vergroten. 

Klik hier voor meer informatie over het Mondriaan Partner Programma.

Contact

Voor al uw vragen over evenementen kunt u contact opnemen met onze Event Manager via tel. 070 338 1173 of via de e-mail zakendoen@gemeentemuseum.nl.

Voor de mogelijkheden rondom sponsoring en het Mondriaan Partner Programma kunt u bellen of mailen met adjunct-directeur Hans Buurman, tel. 070 3381211 of hbuurman@gemeentemuseum.nl