Bright Minds

Het Gemeentemuseum Den Haag heeft een  platform om ambitieuze en enthousiaste professionals te verbinden: Bright Minds. Wij bieden je de mogelijkheid om tijdens evenementen kennis en inspiratie op te doen, ervaringen te delen en een interessant netwerk op te bouwen. In een stimulerende omgeving, tijdens verrassende bijeenkomsten.

Waarom Bright Minds ?

Met Bright Minds kunnen professionals, die midden in hun carrière staan en zich onderscheiden in hun vakgebied, elkaar en ons helpen de geest te scherpen. Het aannemen van een open houding past namelijk bij de doelstelling van het Gemeentemuseum Den Haag. Om over onze grenzen heen te blijven kijken, zijn contacten met verschillende groepen uit de samenleving noodzakelijk.

Het onverwachte

Wij willen daarom – via de kunst – professionals en kunstenaars bij elkaar brengen en uitdagen. Want kunstenaars kijken met een blik die onthult en hebben vaak een verrassende visie op de samenleving. Ze keren de werkelijkheid binnenstebuiten en zetten de wereld op zijn kop. Ze laten zich niet begrenzen en hun oriëntatie is dan ook internationaal. Bright Minds zijn altijd op zoek naar het onverwachte. Jij toch ook?

Wat bieden we je?

Bij het Gemeentemuseum Den Haag is Bright Minds dé ontmoetingsplek van professionals: van artsen en advocaten tot architecten en acteurs. Je ontmoet elkaar een aantal keren per jaar in en buiten het Gemeentemuseum, tijdens bijzondere evenementen en activiteiten waarbij kunstenaars aanwezig zijn. Zo ontstaat een ontmoeting tussen kunst én samenleving.
 
Aankomende evenementen

7 oktober – Bezoek aan hedendaagse kunstbeurs ‘Art The Hague’ 

Het lidmaatschap

Bright Minds leden kunnen uitkijken naar exclusieve bijeenkomsten in het Gemeentemuseum, waarbij je kunstenaars, verzamelaars en galeristen ontmoet. Gecombineerd met een lezing of verrassende rondleiding en borrel.

Alle voordelen op een rij:

  • Drie keer per jaar een bijzondere bijeenkomst in het Gemeentemuseum.
  • Ten minste één exclusieve bijeenkomst buiten het Gemeentemuseum.
  • De mogelijkheid om belangstellenden te introduceren en kennis te laten maken met Bright Minds.
  • De mogelijkheid om openingen bij te wonen van tentoonstellingen in het Gemeentemuseum, GEM (museum voor actuele kunst) en Fotomuseum Den Haag.
  • Een nieuwsbrief met het laatste nieuws uit het Gemeentemuseum, GEM en Fotomuseum Den Haag.

Lidmaatschap van Bright Minds kost € 120 per jaar per persoon of € 200 per jaar voor twee personen en is geldig tot wederopzegging (opzeggen steeds vóór 1 september). Het jaar loopt gelijk met het culturele seizoen: van 1 september t/m 31 augustus het jaar daaropvolgend. De contributie wordt rond 1 september automatisch van je rekening afgeschreven.

Mocht je vragen hebben over Bright Minds, neem dan contact op met Anne Westerlaken en Danny Voshart via brightminds@gemeentemuseum.nl of telefonisch via

070-3381133.