Win een bijzondere winterse middag!

21-12-2012

Begin het nieuwe jaar goed en win een bijzondere winterse middag voor u en uw vrienden/familieleden in het museum!

We organiseren op 17 januari een speciale middag voor de winnaar van onze Facebook wedstrijd. Samen met 15 vrienden/familieleden ontvangen we de winnaar om 16 uur in het museum voor een exclusieve rondleiding door Madelief Hohé, conservator mode, over de prachtige tentoonstelling Fabulous Fifties. Wanneer het museum voor het overige publiek gesloten is, begint voor deze groep de avond pas: onder het genot van glühwein en ander lekkers kan er geluisterd worden naar een privé concert van Lulu Doxin. Lulu heeft net haar debuut EP met winters tintje "Fairly Deep Snow" uitgebracht. Na afloop is er nog een kleine fifties verrassing voor de hele groep!

Hoe kunt u winnen

Link op Facebook de 15 mensen die u mee wilt nemen in een reactie onder dit bericht, vraag hen onze facebook pagina te liken en deel vervolgens de foto op uw eigen tijdlijn. U kunt natuurlijk ook mensen uitnodigen die geen Facebook profiel hebben, maar de namen van de mensen die u gelinkt heeft én die onze pagina geliked hebben gaan mee in de lootpot. Voor elke getagde naam ontvangt u dus een extra kans.

Reageer snel, na de kerst maken we de winnaar bekend!