Gemeentemuseum op Classic FM

Wekelijks uitzending Tussen Kunst en Klassiek
06-02-2014
Wilt u meer weten over de tentoonstellingen bij het Gemeentemuseum Den Haag of bent u nog op zoek naar een weekendtip? Stem dan af op radiozender Classic FM. Iedere week bespreekt Benno Tempel, directeur van het Gemeentemuseum Den Haag, een kunsttip tijdens de uitzending van Tussen Kunst en Klassiek op deze radiozender. De directeur vertelt over een nieuwe tentoonstelling, een bijzonder collectiestuk of geeft een leuke tip voor een dag uit met het hele gezin.

Aankomende donderdag vertelt Benno Tempel meer over ons grootste collectiestuk. Het museumgebouw, ontworpen door H.P. Berlage, is een Haags icoon. Het schitterende ArtDeco bouwwerk is ervoor gemaakt bezoekers al dwalend te verrassen. De tips zijn na afloop van de uitzending terug te lezen op de site van Tussen Kunst en Klassiek: http://www.classicfm.nl/acties/aanbiedingen/kunsttips-tussen-kunst-en-klassiek

De uitzending van Tussen Kunst en Klassiek is iedere donderdagmiddag tot en met 20 maart 2014 te beluisteren tussen 16.00 en 17.00 uur.