activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie

Wonderkamers 7
Jongeren tot en met 18 jaar gratis
24-02-2014

Kom in de voorjaarsvakantie naar het Gemeentemuseum Den Haag samen met je (groot)ouders. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden. Tot en met 18 jaar zijn jongeren gratis.

Speciaal voor kinderen die - in hun vrije tijd - met (groot)ouders het museum bezoeken zijn er kindertours. Dit zijn fullcolour boekjes vol creatieve opdrachten. Kindertours zijn gratis en kunnen op vertoon van het entreebewijs worden opgehaald bij de informatiebalie van het museum. Klik hier om alvast een kindertour uit te zoeken.

Bekijk de speciale kindertentoonstelling Coco - of het kleine zwarte jurkje. Deze tentoonstelling neemt je mee op een adembenemende reis door het leven van de beroemde mode ontwerpster Coco Chanel. Wil je nog meer zien? Speel dan een spannende game in de Wonderkamers. Kunst komt tot leven in een game waarin je als bezoeker de hoofdrol speelt. Met een tablet in de hand reis je in teams door Wonderkamers. Speel het spel en richt je eigen museumzaal in. Het leukste uitje voor het hele gezin!

Wil je liever creatief aan de slag. Iedere zondag is er gratis open kinderatelier. Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom tussen 12.00 en 16.00 uur. Binnenlopen kan de hele middag door en elk kind mag maken wat hij zelf wil. Het museum biedt inspiratie genoeg!