Plan uw bezoek

Praktische informatie

Gemeentemuseum Den Haag bevindt zich in het Statenkwartier en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.    

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station: bus 24 richting 'Kijkduin' of tram 17 richting ‘Statenkwartier’. Uitstappen bij halte 'Gemeentemuseum/Museon'. Tram 17 vertrekt tevens vanaf Station Hollands Spoor.

Voor informatie over vervoersbewijzen en het plannen van uw reis verwijzen wij u naar: https://www.htm.nl.

Met de auto

Met de auto is het museum bereikbaar via de Utrechtsebaan, richting Kijkduin, volg de borden "Gemeentemuseum". Plan uw route via de routebeschrijving hieronder.

*Let op: i.v.m. een internationale conferentie is van woensdag 15 april 06:00 t/m vrijdagavond 17 april 00:00 uur de Johan de Wittlaan ter hoogte van het World Forum afgesloten.

Parkeren

Voor het Gemeentemuseum is er ruime gelegenheid om gratis te parkeren! Mochten er onverhoopt geen parkeerplaatsen meer vrij zijn, dan kunt u parkeren in de parkeergarage van het World Forum op het Churchillplein 10 te Den Haag.

Touringcars

Het in- en uitstappen van passagiers kan op de daarvoor bestemde plekken voor de deur van het Gemeentemuseum en het naastgelegen Museon.

Bezoekadres

Stadhouderslaan 41
2517 HV Den Haag

Postadres

Postbus 72
2501 CB Den Haag

Contact

Telefoon: 070-3381111
Fax: 070-3381112
E-mail: info@gemeentemuseum.nl