Plan uw bezoek

Praktische informatie

Gemeentemuseum Den Haag bevindt zich in het Statenkwartier en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.    

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station: bus 24 richting 'Kijkduin' of tram 17 richting ‘Statenkwartier’. Uitstappen bij halte 'Gemeentemuseum/Museon'. Tram 17 vertrekt tevens vanaf Station Hollands Spoor. 

Voor informatie over vervoersbewijzen en het plannen van uw reis verwijzen wij u naar: https://www.htm.nl.

 

Met de auto

Met de auto is het museum bereikbaar via de Utrechtsebaan, richting Kijkduin, volg de borden "Gemeentemuseum". Plan uw route via de routebeschrijving hieronder.

Parkeren

Voor het Gemeentemuseum is er ruime gelegenheid om gratis te parkeren!

Mochten er onverhoopt geen parkeerplaatsen meer vrij zijn, dan kunt u betaald parkeren in de parkeergarage van het World Forum op het Churchillplein 10 te Den Haag.

 

Touringcars

 

Het in- en uitstappen van passagiers kan op de daarvoor bestemde plekken voor de deur van het Gemeentemuseum en het naastgelegen Museon.

 
Met de fiets
Voor de deur van het naastgelegen Museon  is een fietsenstalling aanwezig. Het is niet toegestaan (vouw)fietsen in het museum te stallen.
Verblijf in Den Haag 

 

Combineer een bezoek aan het Gemeentemuseum Den Haag met een comfortabele overnachting in het naastgelegen Worldhotel Bel Air. Het 4-sterren hotel heeft alles in huis om u een perfect verblijf te bieden. 


Dit arrangement bestaat uit:

  • Entree voor het museum
  • Een welkomstdrankje in de Bar Lounge
  • Een overnachting in Worldhotel Bel Air
    Een uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Purple

Prijs: 124,00 euro op basis van 2 personen op basis van een tweepersoonskamer. Reserveer nu online of via: 070-3525350 of reservations@belairhotel.nl

 

Bezoekadres

Stadhouderslaan 41
2517 HV Den Haag

 

Postadres
Postbus 72

2501 CB Den Haag

Contact
Voor vragen, klachten, reacties of opmerkingen met betrekking tot het Gemeentemuseum Den Haag kunt u contact met ons opnemen via:  070-3381111 of info@gemeentemuseum.nl