Plan uw bezoek

Praktische informatie

Gemeentemuseum Den Haag bevindt zich in het Statenkwartier en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.    

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station: bus 24 richting 'Kijkduin' of tram 16 richting ‘Statenkwartier’. Uitstappen bij halte 'Gemeentemuseum/Museon'. Tram 16 vertrekt tevens vanaf Station Hollands Spoor. 

Voor informatie over vervoersbewijzen en het plannen van uw reis verwijzen wij u naar: https://www.htm.nl.

 

Met de auto

Met de auto is het museum bereikbaar via de Utrechtsebaan, richting Kijkduin, volg de borden "Gemeentemuseum". Plan uw route via de routebeschrijving hieronder.

 

Parkeren

Voor het Gemeentemuseum is er ruime gelegenheid om gratis te parkeren!

Mochten er onverhoopt geen parkeerplaatsen meer vrij zijn, dan kunt u betaald parkeren in de parkeergarage van het World Forum op het Churchillplein 10 te Den Haag.

 

Touringcars

Het in- en uitstappen van passagiers kan op de daarvoor bestemde plekken voor de deur van het Gemeentemuseum en het naastgelegen Museon.

 
Met de fiets
Voor de deur van het naastgelegen Museon  is een fietsenstalling aanwezig. Het is niet toegestaan (vouw)fietsen in het museum te stallen.

Verleng uw bezoek met een overnachting

Combineer een bezoek aan het Gemeentemuseum Den Haag met een comfortabele overnachting bij een van onze hotelpartners:

 

The Hague Marriott

Best Western Hotel Petit

 

 

Bezoekadres

Stadhouderslaan 41
2517 HV Den Haag

 

Postadres
Postbus 72

2501 CB Den Haag
 

Contact
Voor vragen, klachten, reacties of opmerkingen met betrekking tot het Gemeentemuseum Den Haag kunt u contact met ons opnemen via:  070-3381111 of info@gemeentemuseum.nl