Koop uw ticket online

Koop nu uw ticket(s) online. U hoeft hiermee niet meer langs de kassa.

Let op: deze tickets zijn inclusief toeslag voor de tentoonstelling Mark Rothko en geldig van 20 september 2014 t/m 1 maart 2015. Tot aan de opening van de Rothko tentoonstelling kunt u uw entreebewijs zonder toeslag aan de kassa kopen.

Wat heeft u nodig:

Hoe werkt het:

  1. Kies het aantal gewenste tickets en de juiste soort tickets in het venster hieronder en volg de stappen in het betaalsysteem.
  2. Na betaling kunt u de tickets downloaden of de tickets in pdf-vorm naar uw emailadres laten verzenden. Het kan enkele minuten duren voor u de tickets per email ontvangt. Mocht u na enige tijd nog niks hebben ontvangen controleer dan of de betaling is afgeschreven en of de tickets niet per ongeluk in uw spamfilter terecht zijn gekomen.
  3. Print uw ticket(s) uit en neem deze mee naar het museum. U hoeft niet meer in de rij te staan voor de kassa, u kunt direct uw tickets laten scannen door onze medewerkers in de hal.
  4. Neem uw eventuele kortingspas of museumkaart altijd mee, hier wordt om gevraagd wanneer u uw ticket laat scannen.
  5. We wensen u een heel fijn bezoek!

Kinderen t/m 18 jaar kunnen gratis met u mee op vertoon van uw ticket. 

Houders van de volgende kaarten verkrijgen op vertoon van hun pas een korting of gratis toegangsbewijs aan de kassa, maar deze zijn niet online te bestellen:
  • Leden van ICOM
  • Leden van Vereniging Rembrandt
  • Ooievaarspas

Mocht dit mis gaan dan kunt u contact opnemen met Ticketteam:

tel. 0252 220956 / email: support@TicketTeam.NL

Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen:

tel. 070 3381111 / email: info@gemeentemuseum.nl