Koop uw ticket online

Koop nu uw ticket(s) online. U hoeft hiermee niet meer langs de kassa en kunt direct via de garderobe doorlopen naar de kaartcontrole. Let op: deze tickets zijn geldig t/m 1 maart 2015.
 

Wat heeft u nodig?

Hoe werkt het de online ticketverkoop:

 1. Kies het aantal gewenste tickets en de juiste soort tickets in het venster hieronder en volg de stappen in het betaalsysteem.
 2. Na betaling kunt u de tickets downloaden of de tickets in pdf-vorm naar uw emailadres laten verzenden. Het kan enkele minuten duren voor u de tickets per email ontvangt. Mocht u na enige tijd nog niks hebben ontvangen controleer dan of de betaling is afgeschreven en of de tickets niet per ongeluk in uw spamfilter terecht zijn gekomen.
 3. Print uw ticket(s) uit en neem deze mee naar het museum. U hoeft niet meer in de rij te staan voor de kassa, u kunt direct uw tickets laten scannen door onze medewerkers in de hal.
 4. Neem uw eventuele kortingspas of museumkaart altijd mee, hier wordt om gevraagd wanneer u uw ticket laat scannen.
 5. We wensen u een heel fijn bezoek!

Storing ticket?

Bij storingen met uw online ticket kunt tijdens kantooruren contact opnemen met het Ticketteam: telefoon 0252 220956 of email:  support@ticketteam.nl
Buiten kantooruren kunt u een email sturen naar support@ticketteam.nl

Vragen
Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen: 070 3381111 of info@gemeentemuseum.nl

Uitzonderingen
Houders van de volgende kaarten verkrijgen op vertoon van hun pas een gratis toegangsbewijsaan de kassa. Deze zijn niet online te bestellen.

 • ICOM kaart
 • Rembrandtpas
 • Museumvrienden

Houders van de volgende kaarten krijgen op vertoon van hun pas een entreebewijs met korting bij de kassa. Deze zijn niet online te bestellen.

 • OKV pas
 • Ooievaarspas
 • Rotterdampas