Koop uw ticket online

Koop nu uw ticket(s) online. U hoeft hiermee niet meer langs de kassa en kunt direct via de garderobe doorlopen naar de kaartcontrole.

Uitzonderingen
Houders van de volgende kaarten hoeven niet langs de kassa en kunnen direct doorlopen naar de toegangscontrole in de centrale hal. Er hoeft geen online ticket gekocht te worden.

 • ICOM kaart
 • Rembrandtpas
 • Museumvrienden
 • Museumkaart

Houders van de volgende kaarten krijgen op vertoon van hun pas een entreebewijs met korting bij de kassa. Deze tickets zijn daarom niet online te koop.

 • OKV pas
 • Ooievaarspas
 • Rotterdampas

Let op: bij betalingen met een creditcard wordt eenmalig € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Wat heeft u nodig?

Hoe werkt het de online ticketverkoop:

 1. Kies het aantal gewenste tickets en de juiste soort tickets in het venster hieronder en volg de stappen in het betaalsysteem.
 2. Na betaling kunt u de tickets downloaden of de tickets in pdf-vorm naar uw emailadres laten verzenden. Het kan enkele minuten duren voor u de tickets per email ontvangt. Mocht u na enige tijd nog niks hebben ontvangen controleer dan of de betaling is afgeschreven en of de tickets niet per ongeluk in uw spamfilter terecht zijn gekomen.
 3. Print uw ticket(s) uit en neem deze mee naar het museum. Het is ook mogelijk om de barcode van uw e-ticket via uw smartphone te laten scannen. U hoeft niet meer in de rij te staan voor de kassa, u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole in de centrale hal van het museum.
 4. Neem uw eventuele kortingspas altijd mee, hier wordt om gevraagd wanneer u uw ticket laat scannen.
 5. We wensen u een heel fijn bezoek!

Storing ticket?

Bij storingen met uw online ticket kunt tijdens kantooruren contact opnemen met het Ticketteam: telefoon 0252 220956 of email:  support@ticketteam.nl
Buiten kantooruren kunt u een email sturen naar support@ticketteam.nl

Vragen
Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen: 070 3381111 of info@gemeentemuseum.nl