Boek een rondleiding of workshop

Haagse Centrum

Volg met een zelf samengestelde groep een rondleiding of workshop in het museum, met als afsluiting een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Vanaf 9 tot maximaal 15 personen per groep kunt u al een rondleiding of workshop in het museum volgen. Voor groepen vanaf 30 personen is gratis busvervoer naar het msueum mogelijk.

Maak een afspraak voor een rondleiding en/of workshop met Jolanda van Zijl, tel: 070 3381185 of stuur een bericht naar educatie@gemeentemuseum.nl

Rondleidingen voor volwassenen

• Een rondleiding langs alle topstukken uit de collectie zoals de Victory Boogie Woogie van Piet Mondriaan en de prachtige Stijlkamers.
  • Rondleidingen door de verschillende tentoonstellingen naar keuze, zoals Ontdek het moderne, Happy Days of Gezicht op Delfts aardewerk.

Workshops voor volwassenen

• Als Delfts zo blauw: keramiek beschilderen. Vindt u Delfts aardewerk ook zo mooi? U beschildert uw eigen bord.
  • Pimp your clothes: verander een saai kledingstuk in iets fantastisch.
  • In de voetsporen van de Haagse School: leer een landschap of stadsgezicht aquarelleren.

Workshops voor kinderen

• XXSmall: Maak orginele poppenhuismeubeltjes van allerlei afvalmateriaal. Laat je fantasie de vrije loop!
  • De draad van Alexander: maak een mobile die ‘danst’ in de wind.
  • Groetjes uit het Gemeentemuseum: als een echte toerist bezoek je het museum en maak je zelf een ansichtkaart die je meteen kan opsturen.
  • Maak je eigen prentenboek: verzin zelf een verhaal en maak er illustraties bij.