RSS

Met RSS (Real Simple Syndication) is het nog makkelijker om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van het Gemeentemuseum Den Haag.


U kunt een RSS-reader gebruiken die de nieuwste pagina’s van deze website voor u verzamelt. Een RSS-reader verzamelt de koppen en intro's van de Gemeentemuseum-site op één pagina, in overzichtelijke categorieën. Als er iets interessants voor u bij zit, dan klikt u simpelweg op de kop of intro, die u naar de betreffende Gemeentemuseum pagina brengt.

Met RSS maakt u een webfeed, een soort abonnement op onze website.  Elke dag verzamelt een RSS programma al het nieuws voor u. Dat scheelt u veel tijd in het zoeken naar nieuwe tentoonstellingen en nieuwtjes. RSS meldt het als er een nieuwe pagina on-line is gegaan en geeft kort weer waar de pagina over gaat.

Wat heb ik nodig om RSS te lezen?

Om RSS te kunnen lezen, heeft u een online RSS-reader nodig zoals Google Reader. Veel browsers zoals Internet Explore (7 en later), Safari en Firefox hebben een ingebouwde RSS lezer, net als veel emailprogramma's (bv. Microsoft Outlook, en Apple Mail). In dat geval heeft u geen aparte reader nodig.

Kopieer de onderstaande links naar uw RSS lezer, en presto!

Nederlandstalig

Nieuwshttp://www.gemeentemuseum.nl/organisatie/nieuws/rss.xml
Blogshttp://www.gemeentemuseum.nl/organisatie/blogs/rss.xml
Activiteitenhttp://www.gemeentemuseum.nl/activiteiten/rss.xml
Tentoonstellingenhttp://www.gemeentemuseum.nl/tentoonstellingen/rss.xml

English

News: http://www.gemeentemuseum.nl/en/organisation/news/rss.xml
Blogshttp://www.gemeentemuseum.nl/en/organisation/blogs/rss.xml
Activities: http://www.gemeentemuseum.nl/en/activities/rss.xml
Exhibitionshttp://www.gemeentemuseum.nl/en/exhibitions/rss.xml