Vrouwen van nu - Chanel: De legende

04-11-2013 - 14.00 tot 16.00 uur
Arrangement voor leden Vrouwen van nu
€ 20 (alleen voor leden vrouwen van Nu)

De 'little Black Dress'. Het Chanel-mantelpakje en Chanel No. 5, wie kent ze niet? Met haar revolutionaire ontwerpen veranderde Gabreille 'Coco' Chanel (1883 - 1971) de vrouwelijke garderobe in de 20ste eeuw. Naast originele kledingontwerpen toont het Gemeentemuseum Den Haag in de tentoonstelling Chanel: de legende ook accessoires en een bijzondere selectie Chanel 'costume jewellery'afkomstig uit particulier bezit.

De vrouwen van nu zijn op maandag 4 november 2013 van harte welkom voor een exclusief bezoek aan de tentoonstelling. Wij openen onze deuren voor Vrouwen van Nu, jullie worden ontvangen door onze conservator mode die een exclusieve lezing geeft over het leven en werk van Coco Chanel. Hierna is er de mogelijkheid om de spectaculaire tentoonstelling te bezoeken en is er ruimte voor een heerlijke kop koffie in het Grand Cafe.

14.00 uur - ontvangst

14.00 - 14.45 uur - lezing over Coco Chanel in aula Gemeentemuseum

14.45 - 15.30 - bezoek aan de tentoonstelling

tot 16.00 uur koffie/thee met taart in Grand Café

Kosten: € 20 p.p.

Let op: Dit arrangement is alleen toegankelijk voor leden van de vereniging Vrouwen van Nu. Je kunt je ticket hieronder bestellen met de actiecode. U ontvangt geen korting met uw museumkaart.

Hieronder kunt u uw tickets bestellen.