Sunday Art: Details Of A Masterpiece

05-05-2013 - 12.00 tot 12.30 uur
€5 euro per persoon, excl. entree museum (entreekaart voor het museum verplicht)

Geniet iedere eerste zondag van de maand van een korte lezing in het Engels met achtergronden over een tentoonstelling, kunstenaar of collectiestuk uit het Gemeentemuseum Den Haag.

Laat je verrassen door het  grootse collectiestuk  van het museum, het gebouw zelf.  De rol van het daglicht, de spiegeling in de vijvers  en de gang naar het museum.  Kijk naar het gebouw met nieuwe ogen en kom meer te weten over dit speciale ontwerp, ook wel ‘het  laatste meesterwerk van Berlage’ genoemd.

Taal: Engels
Tijd: 14:00 – 14:30 uur
Locatie: auditorium Gemeentemuseum Den Haag
Prijs: €5 euro per persoon, excl. Entree museum (entreekaart voor het museum verplicht)