Rondleidingen

Bekijk de collectie op een andere manier en kom tijdens een rondleiding meer te weten over een kunstenaar of kunstwerk. Een ervaren rondleider kan u nog meer interessante informatie bieden en leuke anekdotes vertellen bij de tentoonstellingen.

Groepsrondleidingen

Een afdelingsuitje, familiedag of op pad met een vriendengroep? Bij veel tentoonstellingen is het mogelijk om een rondleiding aan te vragen.

Rondleidingen

  • ·         Hoogtepunten collectie Gemeentemuseum (doorlopend)
  • ·         Museumgebouw van Berlage (doorlopend)
  • ·         Ontdek het Moderne (doorlopend)
  • ·         Mondriaan & De Stijl (doorlopend)
  • ·         Het wonder van Delfts Blauw (doorlopend)

Prijzen rondleiding: €80,- per uur- in het weekend €90,- per uur. (excl. entree museum, prijs per groep van max. 20 personen)
Prijzen rondleidingen in het Engels, Frans, Duits of Italiaans: €90,- per uur- in het weekend €100,- per uur. ( excl. entree museum, prijs per groep van max. 20 personen)
 
Heeft u een groep groter dan 20 personen? U kunt ook meerdere rondleidingen tegelijkertijd boeken.  

Voor het reserveren van een rondleiding kunt u een mail sturen naar educatie@gemeentemuseum.nl.  We raden u aan om minimaal drie weken van tevoren een rondleiding aan te vragen. Graag ontvangen wij de volgende informatie van u: datum en tijd van uw bezoek, omvang van uw groep en welke rondleiding u wilt boeken.

Met een eigen gids het museum bezoeken

Onder bepaalde  voorwaarden is het toegestaan zelf rondleidingen te geven in het museum. Wilt u een eigen rondleiding organiseren, neem dan tijdig - uiterlijk drie weken van te voren - contact met ons op via educatie@gemeentemuseum.nl.
 
Zonder schriftelijke bevestiging is het niet mogelijk uw eigen rondleiding te laten plaatsvinden.