Kunst op Zondag: Wie Was Gustave Caillebotte?

24-02-2013 - 13.00 tot 13.30
Kunst op Zondag: Gustave Caillebotte
€5,- per persoon, excl. entree museum

Geniet iedere laatste zondag van de maand van een korte lezing met achtergronden over een tentoonstelling, kunstenaar of collectiestuk uit het Gemeentemuseum Den Haag. Onze zeer bevlogen kunsthistoricus Benno Hillebrand deelt zijn kennis graag met u! Na afloop geeft hij antwoord op al uw vragen.

De Franse schilder, fotograaf en mecenas Gustave Caillebotte, was de stille kracht binnen de impressionisten. Maak kennis met de opvallende onderwerpen en vernieuwende standpunten van zijn werk op de eerste grote overzichtstentoonstelling van deze bijzondere kunstenaar waarbij de nadruk ligt op de wisselwerking van zijn schilderkunst en de opkomende fotografie.

Tijd: 14:00 – 14:30 uur
Locatie: auditorium Gemeentemuseum Den Haag
Prijs: 5 euro per persoon, excl. Entree museum (entreekaart voor het museum verplicht)
Reservering niet nodig