Workshops

De workshops zitten vol!

In de schoolvakanties organiseren wij workshops voor kinderen.
Aanmelden voor een workshop kan via educatie@gemeentemuseum.nl of bel tijdens kantooruren  naar 070-33 81 120. Graag in uw email de naam en leeftijd van uw kind vermelden.

 Betovering

Workshop Puzemuze, of op weg naar Rothko
Bij tentoonstelling: Mark Rothko
In het kader van Festival De Betovering 
 

Twee vriendjes trekken verwonderd door de wereld. ‘De lucht is blauw, maar soms ook roze, oranje of paars. Dat kan ik schilderen! Maar de lucht en de zee zijn groot, te groot om te schilderen.’ Gelukkig krijgen zij hulp van een nieuwe vriend die komt aangevlogen….
Puzemuze, of op weg naar Rothko van Wim Hofman  is het nieuwste kinderkunstboek dat het Gemeentemuseum samen met Uitgeverij Leopold uitbrengt naar aanleiding van de tentoonstelling Mark Rothko. Tijdens deze workshop wordt het kinderkunstboek voorgelezen en bekijken wij de originele illustraties. Hoe doe je dat eigenlijk, een zee schilderen? Dat past toch niet op een schildersdoek? Ja, hoor, dat kan. En dat gaan wij leren tijdens deze workshop. We pakken de kwast, een schildersdoek en gaan zelf aan de slag! Natuurlijk mag jouw eigen werk mee naar huis. Kom jij ook?
 
Wanneer?       21, 22, 23 en 24 oktober 2014
Hoe laat?         Van 14.00 – 16.00 uur
Voor wie?        Voor kinderen van  6 t/m 10 jaar
Hoe duur?       € 6,- per kind